mandag 7. mars 2011

fint besøk fra Norge/karnevall

Da var tiden kommet for fint besøk fra Norge, midt på dagen torsdag ankom min mor, far og lillesøsster, Freiburgs hovedstasjon, tatt vel imot av meg på stedet. turen gikk til hotellet, deretter en liten bli kjent runde i sentrum av byen, jeg fikk vist besøket Freiburgs fineste sider, og søndag la reiselederen turen til en gondolbane som ligger like utenfor byen. denne går opp på et fjell med skiheiser og fine turmuligheter. jeg har noen bilder av dette
Siste bilde er fra toppen, som er på ca 1220 meter.
samme helg, altså denne helg har det være det årlige karnevalet i Tyskland, dette er veldig stor for Tyskere og  mandag er avslutting, med parader og store tilstelninger i alle byer. jeg var da i Freiburg og så på parade og opplevde den voldsomme stemningen som var i byen, byen var full av utkledde folk, papirstrimler som fløy i luften og musikk fra diverse korps og lignende
parade begynte og vi sto å så på det hele som bare varte og varte, plutselig hadde vi stått i en og en halv time, og var ganske mettet, men det helle fortsette, så vi sneik oss unna for en kald cola og pust i bakken.
etter paraden spredde folk seg rundt i byens åpne plasser, med korpsmusikk på e livlig. denne dagen gjorde at jeg forsto mere av hvorfor dette såkalte karnevalet er så stort for dem.


På jobb går det fortsatt bra, og jeg trivs der.
her er et bilde av pickupen vi har på jobb, til og hjelpe oss med.
Denne er veldig tøff!

Det var alt for denne gang, men det kommer mere senere, så heng med!

3 kommentarer:

  1. Ser fint ut der du tok med gjengen fra Norge på tur. Hva heter det der dere var?

    SvarSlett
  2. Hei Espen.
    Takk for sist. Det var ei fin helg vi hadde sammen.Det var utrulig mykje folk i Freiburg og mykje å sjå på. Syns ikkje du også det?
    Ha det
    Helsing lillesøster (Emilie)

    SvarSlett
  3. ja, Gard: det het schauinsland, veldig fint å ta bana opp dit, du burde ta deg tid til å gjøre det nestegang du er innom!

    Emilie, ja det var bra du hadde det fint, synd du gikk glipp av det skikkelige karnevalet som var dagen etter at dere hadde dratt.

    SvarSlett