søndag 13. februar 2011

Tur til Basel

Ja, da var helga over, på lørdag reiste jeg, Petter og Tonje til Basel som ligger i Sveits, det var en times lag togtur fra freiburg.
Været var veldig fint og varmt, da vi kom til basel, noen planer om hva vi skulle se, eller gjør, hadde vi ikke tenkt over, men det gikk ganske for når vi fikk tak i ei brosjyre.
vi begynte med å gå litt langs elva, så hadde vi en liten båttur på elva, i det fine været. derreter gikk vi litt rundt i sentrum og så byen, det var veldig mye liv med gate musikanter og lignende, vi satte oss som mål å se den store kirka som var i byen, det var mulig å gå i toppen av spiret, og det måtte vi da selvfølgelig gjøre.

her er vi på toppen.

slitsomme og lange trapper.

utsikten var kjempefin fra toppen, og man kan se Frankrike i den retningen, byen Basel ligger mest i Sveits, men litt i både Frankrike og Tyskland.
Etter at vi hadde vert på Kirkebesøk var vi klare for å sitte ved elvebredden og kose oss i sola, dette var vi ikke alene om.

det var alt for denne gang, skal komme med et innlegg litt ut i uka som kommer fra jobben. noen film som jeg snakka om var det ikke mulig å få lagt ut pga for dårlig nettvertk.

3 kommentarer:

  1. Det såg ut til å være ein fin tur.Fint å kunne sjå seg rundt i europa.

    SvarSlett
  2. Flott at dikka finn på slikt i helgene! Deilig å reise rundt litt å sjå nye plassa=) Fine bilder du her lagt ut!
    Syste di=)

    SvarSlett
  3. ja det er fint, basel var en by det var vert å besøke :)

    SvarSlett